Juu elikkä aika normaalia oleskelua Viivin kanssa. Harmittaa kun en sitten ilmoittautunutkaan Active Dogille pennuille tarkoitetulle agilitypainotteiselle kurssille, kun koirakoulu Vietissäkin on nyt ryhmät aikalailla täynä, niin jää tuo harrastelu turhan vähälle. Lauantaina menemme kumminkin nätöön, että päästään taas harjoittelemaan vähän muiden koirien seassa seisomista ja juoksemista. 6.2. menemme myös mätsäriin, ettei olla aivan pihalla keväällä kun pitäisi ruveta oikeissa näyttelyissä ravaamaan :)

Kevään näyttelyitä joihin olisimme menossa, ovat ainakin näillä näkymin 9.4. Vaasan KV-näyttely, 16.4. Haapaveden ryhmänäyttely, ehkä 24.4. Lappeenrannan KV,  7.5. Oulaisten ryhmänäyttely tai Tampereen KV ja 29.5. Tuurin Miljoonakoira 2011.

Puuhaa Viivillä on kyllä ollut paljon vaikkei nyt ole reeneihin päässytkään. Tallille Viivi on päässyt nyt monta kertaa viikossa remuamaan, ja hevoseenkin on kyllästytty jo sen verran, että Viivi ei ole enää ratsastusreissuilla mukana ollessaan häiriöksi. Säikky Vikke-hevonenkin on jostain syystä aina paljon rauhallisempi kun on koira mukana. Kai se ajattelee, että sen ei silloin itse tarvitse vahtia ympäristöä vaan koira tekee sen.

Myös koirakavereita on riittänyt. Viivin luona on vieraillut Lex-portsu ja Viivikin oli Riikan luona viime viikolla yhden yön hoidossa. Viivi ja Lex ovat kyllä huippuja kaveruksia, eikä leikeistä meinaa tulla millään loppua. Viivi on saanut myös aivan uuden kavein kun siskoni Sanni otti uuden pikkuisen aussie pennun Emman :) Viivi on päässyt nyt pari kertaa leikkimään pikkuisen kanssa, vaikka minua kyllä vähän hirvittää katsoa Viivin rajua temmellystä pikkupennun kanssa. Reippaastihan tuo Emma on kumminkin Viivin leikkejä kestänyt ja on mukavaa kun on nyt joku riiviö joka hyppii Viivin niskaan kun yleensä se ollut Viivi joka muita kiusaa.