Tänään matkaamme Ylivieskaan Riikalle yötä, josta lähdemme aamulla ajamaan porukalla kohti Vaasaa. Kauheasti jo jänniittää. Olen kyllä katsonut ja suunnitellut kaikki aika hyvin etukäteen. Eilen piti käydä shoppailemassa uudet housut ja kengätkin itselleni, että ei ainakaan minun törkyisyydestäni olisi menestys kiinni :D Olen myös varannut Viiville sellaisen vaaleanpunaisen laatikon, johon olen pakannut kaikki näyttelyissä tarvittavat tavarat eli harjat, kammat, näyttelyhihnan, kakkapusseja, kaikki paperit ja sen semmoista. Kutsun tätä laatikkoa Viivin beauty boxiksi :D

Myös muuta olemme kerenneet harrastella. Ilmoittauduimme Sannin agilityryhmään, jossa käymme nyt maanantaisin. Myös agilityssä on tapahtunut edistystä. Kaikki tuntuu olevan niin hirveän paljon helpompaa kun Viivi ei enää saa hepolikohtauksia ja lähde juntturoimaan ja karkuun, vaan voi kunnolla keskittyä treeneihin ja radanpätkiin. Agility tuntuu kyllä nyt huippukivalta kun tuota editystä tapahtuu. Radan pätkät menivät kyllä tosi kivasti ja kontaktiesteetkin alkavat sujua kokoajan paremmin.

Ensi maanantaina en pääse agilityyn kun olen tentissä, joten kävimme eilen Sannin kanssa harjoittelemassa tyhjällä hallilla. Eilen Viivi häippäsi pari kertaa lähdöstä ennen aikojaan, mutta muuten treenailu sujui oikein mukavasti. Loppua kohti suoritukset aina paranee, kun Viivi vähän rauhoittuu. Pitäisi käydä kyllä ihan kunnon lenkillä aina ennen treenejä, ettei pikkuisella oli niin mielettömästi sitä virtaa.

Tokoa meillä ei sunnuntaina ollut, kun tunti pidettiin jo silloin tiistaina viime viikolla. Ensi sunnuntaina olisi taas sitäkin sitten vuorossa. Olemme nyt kotona harjoitelleet paljon sitä Viiville hieman vaikeaa alustalle syöksymistä, ja sekin on alkanut sujua oikein kivasti.

Seisomisharjoitusta Viivin kanssa: