Viikonlopun näyttelyt sujuivat aivan yli odotusten. Viivi käyttäytyi sekä näyttelypaikalla, että kehässä tosi hienosti. Ihmisten seassa se oli toki aluksi aika vilkas ja vähän veti hihnassa joka paikkaan, mutta aika pian sekin loppui, kun tottui vilinään. Näyttelyhäkkiin Viivi rauhoittui heti nukkumaan, vaikkei se ole oikeastaan koskaan ollut häkissä. Kai se on vain niin synnynnäinen näyttelykoira :) 

Kehässä kaikki sujui oikein hyvin. Viivi seisoa tapitti todella kauniisti ja oli oikein mielissään ja häntäheiluen kun tuomari tuli katsomaan ja koskemaan. Hampaat näytti oikein nätisti ja ei edes hulluna ryykännyt pussailemaan tuomaria, vaikka iloinen tästä huomiosta olikin. Juokseminen sujui ihan kivasti, mutta junnujen kehässä ensimmäisessä edestakaisin, menossa Viivi vähän pomppi pari kertaa. PN-kehässä taas Viivi peitsasi harmillisesti jonkinmatkaa, kun en vielä osaa oikein aina juosta tarpeeksi lujaa, mutta nyt tätäkin olemme harjoitelleet. Voi olla että tuo paitsaaminen saattoi vaikuttaa jopa Viivin tulokseen tuossa PN-kehässä.

Viivin loistavat tulokset olivat siis kuitenkin ERI1, SA, PN4. Hieno arvostelu oli tällainen:

"9kk. Sievä nuori narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Oikeanmallinen narttumainen pää, hyvä ilme. Hyvä kaula. Tasapainoisesti kulmautuneet raajat. Hyvä runko, leveä reisi. Oikea karvanlaatu, kevyt liikunta."

Ensi viikonloppuna olemme sitten Haapavedellä ja aijon kyllä kunnolla panostaa tuohon juoksemiseeen, että se sujuisi. Kovastihan tuo taas jännittää, mutta onneksi on nyt edes nuo yhdet näyttelyt takana, niin tietää jo vähän etukäteen, että mitä siellä tapahtuu :)