Olemme Viivin kanssa jälleen hieman kiertäneet näyttelyitä. 16.4 kävimme Haapaveden ryhmänäyttelyssä. Tuomarina oli Hannu Talvi. Viivin tulos oli ERI2, ja SA. Arvostelussa sanottiin: "Musta merkein. Keskikokoa hieman pienempi, tiivisrakenteinen. Kaunispäinen juniori, kauttaaltaan erinomainen rakenne. Kaunis karvapeite. Hyvä häntä. Miellyttävä luonne. Hyvä liike." Oikein hyvä arvostelu siis.

Eilen taas kävimme Oulaisten ryhmänäyttelyssä. Tällä kertaa tuomarina oli Raimo M Viljanmaa. Tulokseksi saimme ERI1, mutta SA jäi saamatta, joten jatkamaan emme päässeet. Arvostelu oli tällainen:  "Erinom. liikkeet. Voimakas otsapenger. Hieman lyhyehkö, kevyehkö kuono. Kauniit korvat. Rungolta sopivan voimakas, tiivis, jäntevä. Oikea-asentoiset, sopivan voimakkaat raajat. Tumma mantteli hallavin merkein. Häntä voisi kiertyä tiiviimmin selälle."  Eli mukava arvostelu tuokin.

Ensi viikonloppuna menemme Kuusamoon näyttelyyn, jonne onkin ilmoittautunut aika vähän koiria. Toivomme siis kovasti saavamme menestystä. 

Viivillä on alkanut ensimmäinen juoksu, joten muut harrasteet ovat nyt tauolla. Onneksi Viivillä on myös narttukoiria kavereina, niin on villikko päässyt edes metsään riehumaan muiden koirien kanssa.

Tässä vähän kuvia näyttelyistä: