Paljon on taas ehtinyt tapahtua, joten on tämä blogin päivityskin jäänyt hieman vähälle. Agilitytreenit jatkuvat ja näyttelyitä ja mätsäreitä on ehditty kiertää. 15.5. kävimme Kuusamossa ryhmänäyttelyssä. Tuomarina toimi Paula Rekiranta. Tulekseksi Viivi sai hienosti junnuluokan voiton, eri:n ja sa:n. Arvostelu oli tällainen:

"Tyypiltään ja kooltaan erinomainen nuori narttu jolla oikeat mittasuhteet. Kaunis pää, ilme ja korvat. Hyvä kaula. Tasapainoiset raajojen kulmaukset. Ikäisekseen hyvä rintakehä. Hieman luisu lantio ja matala hännän kiinnitys. Hyvä karva, kevyet vaivattomat liikkeet."

Tuolloin Viivi ei mielestäni oikein esiintynyt edukseen ja oli jotenkin hurjan vaisu, eikä iloinen, reipas itsensä. Juoksukin saattoi vaikuttaa. Onneksi nyt Viivi vaikuttaisi olevan jälleen oma itsensä.

Reilu viikko sitten kävimme Kiimingissä mätsärissä. Näyttelyt alkoivat lpaavasti kun Viivi käyttäytyi kivasti ja sai punaisen nauhan, vaikka sen pari oli lopulta sinisten voittaja. Punaisten kehässä, Viivin takana ravasi ja seisoi kuitenkin Viivin rakas leikkikaveri Emma, jolloin leikki olisi ollut myös kehässä Viivin mielestä paljon hauskempaa. Ravatessakin Viivi yritti kokoajan kääntyä Emmaan päin ja pomppi kuin mikäkin tohelo :) Jäimme sitten odotetusti ilman sijoitusta.

Tänä viikonloppuna Viiviä ei leikityttänyt niin paljon ja mätsärit sujuivat oikein hienosti. Kaikki seisominen ja ravaaminen sujui todella hyvin. Toivottavasti myös virallisissa näyttelyissä Viivi olisi jatkossa tuollainen :) Viivi tuli hienosti punaisten kakkoseksi ja saimme paljon hienoja palkintoja. 

Seuraavia näyttelyitä meillä olisi Kokkolan KV, Kemin ryhmänäyttely, Oulun KV ja Tornion KV.

Tässä tuoreita kuvia Viivistä: